ENG HUN
 • KIEMELT
  PARTNEREINK
 • BEMUTATKOZÁS

  Az új címünk: 1044 Budapest, Pintér József utca 28.

  Cégünk 2009-ben alakult abból a célból hogy optimális segítséget nyújtson a rendezvénytechnikai szolgáltatóknak, klubboknak és szórakozóhelyeknek az egyre inkább növekvő mennyiségű technikai eszközeik javításában és időszakos karbantartásában. Ezeknek a műszaki berendezéskenek a hibátlan működése elengedhetetlen egy sikeres rendezvényhez, koncerthez, fesztiválhoz, klub partihoz.

  Mi abban vállaluk elkötelezett szerepet a hazai és nemzetközi piacon egyaránt, hogy minden szolgáltatónak és felhasználónak , aki ilyen berendezéseket üzemeltet, elérhető, gyors és szakszerű javítási és karbantartási megoldásokat nyújtsunk. Szakembereink több, mint 15 éves szakmai múlttal és tapasztalattal rendelkeznek rendezvénytechnika-telepítés, hangtechnika, digitális technika, digitális világítástechnika és finommechanika területeken.

  ShowService - Szerviz:

  ShowService - Iroda:

  Fiatal, abíciózus és felkészült csapattal, gyári technológiák és alkatrészek felhasználásával, korszerű műszerezettséggel, folyamatosan fejlesztett műhellyel, technikai konzultációk révén frissített műszaki tudással cégünk a precíz és minőségi munkák garanciája. Komplex szolgáltatásainkkal és a piac igényinek figyelésével értük el, hogy ma már a hazai technikai szolgáltatók, importőrök, klubok, rendezvényközpontok, színházak, televízió stúdiók, zenészek, lemezlovasok mellett a külföldi piacon is teret tudunk nyerni komoly felkérésekkel és referenciákkal.